SlikaSlika

NephroCare (njega)

Temeljne vrijednosti kompanije Fresenius Medical Care su integritet, visoka kvaliteta, poštivanje kodeksa poslovne etike te uvažavanje pojedinaca. To su vrijednosti koje su dostojne velike organizacije i mi vjerujemo da ih treba uzeti u obzir prilikom donošenja svake odluke.

NephroCare®je program kompanije Fresenius Medical Care u službi svakodnevne skrbi za bolesnike s kroničnim zatajenjem bubrega. Cilj svih aktivnosti u centrima za dijalizu u sklopu kompanije Fresenius Medical Care u Hrvatskoj je povećanje kvalitete života bolesnika i produljenje njihovog životnog vijeka.

Kako bi osigurali pružanje visoko kvalitetne skrbi za naše bolesnike zapošljavamo visoko kvalificirane profesionalce i aktivno podržavamo njihov profesionalni razvoj.

Kao kompanija svjesni smo naše društvene odgovornosti te poštujemo sve zakonske propise i sigurnosne standarde. S našim ECOcontrolling sustavom se neprekidno trudimo pridonijeti održavanju okoliša.

Naša vizija i vrijednosti vode nas u procjeni učinkovitosti svakog zaposlenika. Imamo sveobuhvatan sustav upravljanja kvalitetom kako bismo ostvarivali visoke ciljeve koje smo sami postavili te kontinuirano pratili i poboljšavali učinkovitost našeg rada.

U kompaniji Fresenius Medical Care živimo svoju viziju svaki dan, viziju koja predstavlja obilježje naše društvene odgovornosti.

“The way of Caring” (“Način njege”) je moto NephroCare® i neophodan je za postizanje naše vizije. Naše životno pravilo je brinuti se za naše bolesnike s najkvalitetnijim liječenjem.

早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物